Til januar skal danske Kenneth Toft-Hansen igen dyste mod andre topkokke, når det prestigefyldte verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or, løber af stablen i Lyon. Kenneth vandt i juni 2018 en tredjeplads ved det europæiske mesterskab, Bocuse D’or Europa, og gjorde sig derved kvalificeret til at gå videre til VM. 

Bocuse d’Or afslørede i går, at tallerkenretten i konkurrencen er en grøntsags-chartreuse med skalddyr. Chartreuse er en traditionel fransk ret, der tilberedes i en fast, rund form. Det er nu op til Kenneth Toft-Hansen og de øvrige deltagere at nyfortolke denne klassiske ret, og slå benene væk under dommerpanelet og derved sikre sig en plads på vinderpodiet. Kenneth Toft-Hansen driver til daglig Svinkløv Badehotel, og coaches i forbindelse med Bocuse d’Or af Rasmus Kofoed, der er kok og medejer af Geranium, Danmarks eneste restaurant med tre Michelin-stjerner. Kenneth Toft-Hansens commis er den talentfulde unge kok, Christian Wellendorf, der ved europamesterskabet modtog specialprisen for bedste commis/assistent.

HOTRI har leveret Convothern-ovne og induktionskogetoppe til den danske finalist og hans hold, og det er med dette udstyr at Kenneth Toft-Hansen og Christian Wellendorf skal kokkerere og dyste imod andre kokke fra den gastronomiske topliga ved verdensmesterskabet d. 29./30. januar 2019. HOTRI ønsker teamet al held og lykke med konkurrencen.

Kenneth Toft-Hansen og Christian Wellendorf