18x ENERGY STAR-certificering

Convotherm har i mange år været på forkant med hensyn til effektivitet og bæredygtighed og det er nu endnu en gang blevet bekræftet.
Convotherm har modtaget ENERGY STAR®-certificering på 18 af firmaets nye kombiovn modeller. Hvilket gør Convotherm til producenten med flest certificeringer i produktkategorien.

ENERGY STAR® er et internationalt program for energibesparende apparater, som blev startet i 1992 af den amerikanske Environmental Protection Agency (EPA- mærkning). Programmet er et samarbejde mellem U.S. Department of Energy og U.S. Environmental Protection Agency, med fokus på at beskytte miljøet igennem identifikation og fremme af produkter der er energieffektive.

Convotherm udtaler: C4-ovne bruger mindre energi end sin forgænger :

”Convotherm 4 repræsenterer vores nyeste standard for energieffektivitet og minimum vandforbrug – hver watt og hver liter tæller. Mens Convotherm Plus 3 i standby forbrugte 1,3 kW strøm, er dette i de nye Convotherm 4 kombi-ovne kun 1 KW, hvilket udgør en besparelse på 23 procent”, siger Ralf Klein, Convotherms adm. Direktør.

På forkant med bæredygtighed

Men det er ikke kun produkterne der er energieffektive – Convotherm fabrikken har i mange år været på forkant hvad angår bæredygtighed,- deres fabrik i Eglfing er nemlig opvarmet af varme fra det lokale biomasse-varmeværk og elektriciteten er 100% hydroelektrisk øko-strøm. Resultatet er en samlet årlig besparelse i CO2 på omkring 1 million kg.

Når du køber en Convotherm ovn kan du derfor regne med at den både er energibesparende og fremstillet med hensyn til miljøet.