e-handel salgsbetingelser

CVR nr:   33071396

PRISER: Alle priser på hjemmesiden er eksklusiv moms.Vi tager forbehold for trykfejl, fejl i tekst og prisændringer. Hvis du har spørgsmål om priser eller andet, så tøv ikke med at kontakte os.

KUNDEOPRETTELSE OG BETALINGSBETINGELSER: Alle virksomheder med et gyldigt CVR-nr. kan blive oprettet som kunde. Med et kundenummer bliver det meget lettere at handle på vores hjemmeside, da alle kunde informationer bliver gemt. Med et kundenummer har du 20 dages kredit. For at blive oprettet som kunde, skal vi bruge firmanavn, adresse, postnummer og by, telefonnummer, faxnumer og e-mailadresse, samt CVR-nummer. Er det er enkeltmandsejet firma, skal vi endvidere bruge ejerens adresse og tidligere adresser indenfor de sidste fem år.

Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, Mastercard, Eurocard, Diners og Visa.

LEVERINGSBETINGELSER: Ab lager, Herlev.  For mere udførlig beskrivelse af vores leveringsbetingelser, se venligst vores generelle salgs- og leveringsberingelser.

REKLAMATION: Hvis de leverede varer ikke lever op til de forventede, eller hvis der er mangler eller forsendelsen er beskadiget, så ring venligst straks til Hotri A/S efter modtagelsen.

Hvis en eller flere af de leverede varer er leveret forkert, så betaler Hotri A/S de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til os.

Hotri A/S på tager sig intet ansvar for returnerede varer, som går tabt undervejs. Det påhviler kunden at sørge for kvittering for forsendelsen, så et eventuelt tab kan dokumenteres overfor Postvæsenet. Til gengæld tager vi det fulde ansvar for, at varerne når frem til kunderne hurtigst og sikrest muligt.

FORTRYDELSESRET: Hvis du skulle fortryde dit køb, gælder der 14 dages retur/fortrydelsesret. På varer, der er individuelt fremstillet/tilpasset, er der dog ingen returret. Ligeledes er der ingen returret for bestillingsvarer, dvs varer der ikke er i vores normale sortiment.