PERSONALECAFÉ OG VIRKSOMHEDSKANTINER
Hotri leverer funktionelle og energibesparende køkkenløsninger til danske virksomheder og institutioner.
I virksomhedskantinen gælder det om at bringe alle hensyn i spil. Hér kan det virkelig betale sig, at investere i hele paletten fra funktionalitet til fuld skala æstetik. For er der én ting, der optager medarbejdere i dag, er det frokostoplevelsen.
Den hele medarbejder
Kantinen afspejler virksomhedens sjæl. En indbydende kantine understreger ledelsens interesse for den hele medarbejder, og en velkomponeret frokostordning/buffet forudsætter fleksible og kreative rammer. Det indebærer udover kokkekunst – høj produktkvalitet, design og god håndværksmæssig standard. Det leverer Hotri Storkøkken.
Virksomhedens hjerte
Enhver virksomhed har sin egen rytme. Nogle kører i døgndrift og behovet for mad og drikke ligger på skæve tidspunkter. Andre har en mere traditionel kadence, hvor medarbejdere samles morgen og middag. Udover den daglige bespisning, skal der også være mulighed for gæstebespisning. I den moderne virksomhed og undervisningsinstitutionen tjener kantinen endvidere også som in-house café og uformelt møderum. Her kan mindre grupper arbejde og lade sig selvbetjene. Dette stiller høje krav til indretning af køkken og kantine.
Udtryk og indhold
Æstetikken … ikke til at komme uden om! Skal buffetdisken være med topplade i glas med underliggende køl. Kogeø med grill? Lægger kulturen op til laminat eller corian? Eller aftagelige silketrykte glasplader på rustfri sokkel? Sikkert er det, at tilrettelæggelse af virksomhedskantinen må ske i en tæt udveksling af designmæssige visioner og køkkenchefens behov. Udtryk og indhold skal gå hånd i hånd. Hotri har mere end 30 års erfaring i at planlægge og udføre omfattende køkkenprojekter i store som små byggerier – offentlige som private. Derfor kan du være sikker på en professionel håndtering af både de store linjer og de små detaljer der er alt afgørende for, at dit køkken fungerer godt i hverdagen. Vi hjælper gerne med udstyr og indretning til dit kantinekøkken.