Convotherm har udviklet en ny emhætte til Convotherm Mini. Den går under navnet “Condensation Hood Pro”, og sikrer et bedre indeklima i køkkenet ved effektivt at opsuge damp, når døren til ovnkammeret åbnes. Men emhætten kan også opsuge damp allerede før ovndøren åbnes, hvilket betyder at mængden af fugt i omgivelserne altid holdes på et absolut minimum.

Den nyudviklede emhætte er især fordelagtig for de forretninger, der har “front of the house”-køkkener. Det vil sige åbne produktionskøkkener eller åbne restaurantkøkkener, hvor de spisende gæster befinder sig i det samme lokale, som kokkene står og tilbereder maden i. I disse tilfælde er det af hensyn til gæsternes komfort yderst essentielt at det gode indeklima bevares.

Lille, men kraftfuld – samt energieffektiv 

Men det er også vigtigt i forhold til de ansattes arbejdsmiljø, at dampmængden i lokalet nedbringes mest muligt. For høj indendørs luftfugtighed kan medføre gener såsom hovedpine og allergi, men også skimmelsvamp og andre alvorlige fugtskader. Og især i mindre køkkener kan det være udfordrende at finde et kraftigt nok udsugningssystem, der samtidig ikke kræver for meget plads. Den nye emhætte fra Convotherm vinder her på sin kompakte størrelse og lave højde. Emhætten er udstyret med to blæserhastigheder – lav og høj, – og er desuden nem at rengøre. Fedtfilteret kan fjernes helt uden værktøjer.

Under tilberedningsprocessen er blæseren automatisk på stand-by, og kører først med højeste blæserhastighed lige inden endt program og ved åbning af ovnkammerdøren. Dette sparer energi – og er bedre for både miljøet og pengepungen.

Convotherm har udviklet software til de nye mini-emhætter, som gør den nye teknologi kompatibel med også de ældre Convotherm-ovne. Den nye emhætte kan installeres på en ældre Convotherm Mini easyTouch ovn med et eftermonteringskit. Og for første gang lanceres en Convotherm Mini-emhætte ikke kun i sølv, men også i stilet sort.

Se HOTRI’s udvalg af produkter fra Convotherm her