Opskrift på Lækre og Sprøde Marengs

Ingredienser

✓ 3 æggehvider
✓ 180g sukker
✓ 1 spsk citronsaft

 

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne og pisk på maskine til en helt fast skummasse.
Kom i  en sprøjtepose med tyl eller form små toppe med en ske og sæt på bageplade med bagepapir.

Bag ca 75 min  ved 110 grader.

Du kan også tilsætte marengsmassen kakao, kokos eller nødder inden du bager, eller sprøjte massen på vaffelbunde og bruge til flødeboller.

Mine marengs tips:

  • Sørg for at redsskaber er helt fri for fedt eller olie, den mindste smule gør arbejdet umuligt.
  • Sørg for at hviderne har stuetemperatur, så kan du lettere piske luft i dem.
  • Sørg for at der ikke er rester fra æggeblomme i hviderne – så kan de ikke bruges til marengs.

    Sådan ser marengsene ud når de er færdige

Sådan ser marengsene ud når de er færdige

Serveringsforslag

2017-11-13T12:02:10+00:00 28 februar, 2017|Opskrifter|