Kære kunder & samarbejdspartnere

Hos Hotri Storkøkken tager vi Corona meget seriøst – vi er særdeles bevidste om at vi arbejder med livsnødvendige produktionskøkkener på bl.a. Hospitaler og Plejehjem som er særdeles følsomme over for smitte

Derfor følger vi alle regeringens og sundhedsstyrelsens retningslinjer for hindring af smittespredning af COVID-19 meget tæt og er i dialog med relevante myndigheder. Vi ønsker at være med til at begrænse smitten og vi tager derfor en lang række nødvendige sikkerhedshensyn, som ikke er kun er begrænset til nedenstående.

I Hotri Storkøkken har vi et dedikeret hold af særlige medarbejdere der arbejder under særligt skærpede krav som kriseberedskab til at servicere kritiske hasteopgaver på Hospitaler, Plejehjem og andre kritiske institutioner. Disse medarbejdere er isoleret fra andre medarbejdere.

Alle vores eksterne sælgere arbejder hjemmefra, de er klar på telefonen og ved deres mail.

Vi har opsat håndsprit dispensere på vores lager, på kontoret, og i alle vores servicebiler.

Når vi besøger kunder er det kun 100% raske medarbejdere der kommer ud  – ingen medarbejdere med bare skyggen af symptomer på feber, forkølelse får lov at møde ind.

Vi har en politik om ikke at være nærmere andre mennesker end 2,5 meter ad hensyn til smittefare

Alle bruger sprit før, under og efter besøg

Nødberedskabet på kontoret sidder alle på enkeltkontorer og må ikke samles uden sikkerhedsafstand og må ikke spise sammen.

Vi kan til enhver tid håndtere afsendelse og modtagelse af varer.

Vi vil løbende holde jer orienteret om situationen og evt. ændringer her på LinkedIn, Instagram og Facebook.

Vi skal alle sammen tage ansvar for at begrænse smittefaren og vi håber på jeres forståelse på ovenstående tiltag.

I Hotri Storkøkken tager vi faglighed og videnskab alvorligt – faglighed og videnskab vinder over virus. Det gør pseudovidenskab og overtro ikke.

Pas godt på jer selv og hinanden derude.