Beskrivelse

NY ISTERNINGMASKINE INDIGO NXT 2019

Manitowoc er det mest solgte mærke i USA og har 5 år i træk vundet Energy-star-prisen for at være den mest kosteffektive ismaskine. Ny lanceres den nye Manitowoc NXT-serie, der giver højere isproduktion med mindre vand- og energiforbrug.

Isterningmaskinen har easyTouch Display, der løbende opdateres med meddelelser om drift og status og visning af kritiske punkter såsom isproduktion i gang, ophedning af køleanlæg, tid til rengøringsbehov, vandtryk for lavt etc. Indigo NXT indsamler og bearbejder automatisk diagnosticeringsdata for at sikre at maskinen kører fejlfrit.

Isproduktionen er programmérbar, hvilket gør det ekstra nemt at spare penge, da maskinen kan programmeres til at slukke på visse tidspunkter af dagen. Også programmérbar i forhold til den daglige isproduktion. Med akustisk lyttesonde for korrekt istykkelse.

Indigo NXT har hængslet svingdør for nem adgang til iskammeret, der er rengøringsvenligt med aftagelig drypbakke, udløbsrør, forhæng, vandsensor og vandpumpe. Iskammeret er med afrundede hjørner og har en kuldeisoleret produktionszone for høj effektivitet. Plastdele er med sølvion (Alpha-San), sm sikrer minimal algevækst. Kun Indigo NXT har muligheden for tilkøb af den avancerede LuminIce II hygiejneløsning, der mindsker mængden af bakterier i iskammeret ved hjælp af UV-lys. Et nyt displayikon fortæller brugeren, når pæren skal udskiftes.

Isterningmaskinen er fremstillet i det hårdføre Duratech-aluminiumsmateriale, der er mere modstandsdygtigt overfor korrosion end almindeligt rustfrit stål. Innovativ klarlak modstår fingeraftryk og snavs for bedre hygiejne.