Kipsteger InoPa

Med kipstegeren InoPa sættes der nye standarder for kipstegere.
Den rustfrie pande er nem at rengøre grundigt efter brug, uden at der opstår risiko for rustdannelse.

Varenummer (SKU): 14-InoPa Kategorier: ,

Beskrivelse

Med en 90 mm dyb pande er InoPa velegnet til stegning, sautering og braisering af både kød, ris og grøntsager. Også mindre portioner af sammenkogte retter kan fremstilles i kipstegeren. Til specielle formål kan panden også leveres 120 mm dyb. InoPa er opbygget af rustfrit stål, og den specielle konstruktion, materialevalget og de tætiggende, kraftige varmelegemer gør varmefordelingen jævn.

Låget er hængslet og afbalanceret med en gasfjeder, så det let kan åbnes og ikke utilsigtet falder i. I lukket tilstand kan låget anvendes til frasætning. Den trykknapsbetjente, elektriske kipfunktion gør det nemt og sikkert at tømme og rengøre panden.

Med optionen fodpedal for kip kan panden kippes, mens brugeren har begge hænder fri. Kipstegeren findes i tre størrelser og kan leveres på søjle, stativ eller til montage på væggen.

InoPa 209/212 og InoPa 309/312 er begge udstyret med to separate varmezoner, så det er muligt f.eks. at stege på den ene zone og samtidigt holde maden varm på den anden. 

Efter ønske kan kipstegeren også udstyres med elektrisk, trinløs højderegulering, således at brugeren kan tilpasse arbejdshøjden. Andet praktisk ekstraudstyr er f.eks. luftgardinet, der ved tilslutning til køkkenets indblæsningssystem, kan lede stegeos væk fra brugeren og op i emhætten.

InoPa kan leveres til 3~230V,
3~400V, 3~400V+N, 3~440V og
3~480V.

Yderligere information

tekst til spørg om pris

Go to Top