Kipsteger Model J

Hurtig reaktionstid, høj varmeeffekt og jævn varmefordeling.

Kipsteger Model J er en meget alsidig kipsteger, der kan anvendes til stegning, sautering og braisering af såvel kød, som ris grøntsager.

Varenummer (SKU): 14-modelJ Kategorier: ,

Beskrivelse

Kipstegeren er opbygget af rustfrit stål, og stegeindsatsen er lavet af kraftigt, glasblæst stål. For optimal hygiejne kan kipstegeren også leveres med en stegeindsats i rustfrit stål. Under stegeindsatsen er der spændt en aluminiumsplade, hvilket sikrer en jævn fordeling af varmen fra de tætliggende, kraftige varmelegemer. 

Låget er hængslet og afbalanceret med en gasfjeder, så det er let at åbne og ikke utilsigtet falder i. Den elektriske kipfunktion er standardudstyr, hvilket gør det nemt og sikkert at tømme og rengøre panden. 

Kipstegeren findes i tre størrelser, to pandedybder og på søjle eller stativ. Således findes der en model, som passer både til køkkenets størrelse og dets stegebehov. 

Den mellemste og største model er begge udstyret med to separate varmezoner, så det er muligt f.eks. at stege på den ene zone og samtidigt holde maden varm på den anden. 

Efter ønske kan kipstegeren udføres med elektrisk, trinløs højderegulering, således at brugeren på få sekunder kan tilpasse arbejdshøjden. Ligeledes kan kipstegeren udstyres med hylde eller varmeplade monteret på siden og denne følger kipstegerens højde. 

Kipstegeren kan leveres til 3~230V, 3~400 V, 3~400 V+N og 3~440V forsyningsspænding samt andre spændinger på forespørgsel.

Yderligere information

tekst til spørg om pris

Titel

Go to Top