Kipgryde Model Multi

Model Multi findes i mange varianter og opfylder alle krav til en moderne gryde uden røreværk. Gryder fra 20 til 400 liter og muligheden for at sammenbygge Multi med både MultiMix, Opti og OptiMix, gør Multi til et oplagt valg for køkkener, hvor der lægges vægt på arbejdslettende funktioner og brugertilpassede løsninger.

Varenummer (SKU): 14-Multi Kategorier: ,

Beskrivelse

Model Multi findes i mange varianter og opfylder alle krav til en moderne gryde uden røreværk. Gryder fra 20 til 400 liter og muligheden for at sammenbygge Multi med både MultiMix, Opti og OptiMix, gør Multi til et oplagt valg for køkkener, hvor der lægges vægt på arbejdslettende funktioner og brugertilpassede løsninger. En kiphøjde på minimum 400 mm gør udportioneringen enkel og Multi er dermed også velegnet til køkkener med stor produktion.

Gryden findes med nettovolumen på 20, 30, 40, 50, 60, 80, 100, 120, 150, 200, 250, 300 og 400 liter. Størrelserne 30, 40, 50, 60, 80 og 100 liter findes også i smalle, pladsbesparende varianter, hvor grydens diameter er mindre.

Som standard leveres Multi med styringen AutoTemp 31, som indeholder elektrisk kip med TiltBack, digital styring og visning af indergrydens temperatur, elektronisk vandmængdemåler, ur med alarm-funktion og WaterLevelAutomatic.
Multi leveres som standard med et let, tætsluttende låg af kunststof. Låget er hængslet på søjlen, men betjeningen og en gasfjeder sikrer, at det åbnes med minimal kraft.

De mange muligheder for kombination af størrelser og modeller med smalle eller brede søjler giver god mulighed for at tilpasse gryden til eksisterende installationer. Derved kan dyre ændringer i eksisterende bygninger minimeres

Yderligere information

tekst til spørg om pris

Titel

Go to Top