En ny professionel blender fra Hamilton Beach er nu på markedet. Quantum™ HBH950 har mange features, som er med til at gøre den til den perfekte blender til både baren og cafeen. En af de vigtigste features er en kulfri motor og støjskærm, som kombineret med kandens udformning og knivens design er med til at sikre at din blender er et stabilt arbejdsredskab, som giver arbejdsglæde og effektivitet hver eneste dag.

Særdeles støjsvag barblender, der kan klare det meste

  • Quantum™ 950 har en indbygget kulfri motor, som giver den en levetid, der er mindst 2,5 gange længere end traditionelle blendere med almindelige universalmotorer. Samtidig er motoren 50 % mere effektiv.
  • Blenderens særlige støjskærm gør det muligt at lave drinks, smoothies (mm.), selvom du benytter blenderen i det samme rum som dine gæster opholder sig i. Når støjskærmen åbnes slukker motoren automatisk. Dermed opstår der ikke unødig støj, og du har samtidig en ekstra sikkerhedsfunktion.
  • Den har et patenteret system, som sikrer at alt det, der er i blenderen, bliver berørt af kniven. Dermed efterlades der ingen ingredienser i kanden, som ikke er blendet, og alt får den samme ensartede konsistens hver gang.
  • Kniven er i rustfrit stål, hvilket gør den særdeles effektiv, og samtidig giver en længere levetid.
  • Blenderen har mere end 30 forskellige forprogrammerede programmer. Dermed kan alle, der benytter blenderen, opnå samme resultat, hver eneste gang den samme drink, smoothie mm. tilberedes.
  • Blenderen har en indbygget sikkerhedsfunktion som gør, at motoren kun kan startes, når kanden sidder korrekt på motorenheden.

Køb blendere fra Hamilton Beach hos HOTRI

HOTRI har et bredt udvalg af blendere fra den anerkendte producent Hamilton Beach. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde den blender, der opfylder dine behov. Fælles for alle vores blendere er, at de er til professionelt brug.