Morten Falk, der repræsenterede de danske farver ved EM i Bocuse d’Or har sikret sig en plads i den uofficielle kokke-VM i Lyon.

Den 25-årige og hans assistent Emil Rodam imponerede dommerne med deres fiske-og kødret hvilket også sikrede dem en VM-billet i Bocuse d’Or 2017, men det var ikke nok til at få en plads på vinderpodiet.

– Det har været en stor oplevelse. Selvfølgelig ville jeg gerne have haft en medalje, men det var et stærkt konkurrencefelt og mine kollegaer i de andre lande var fantastiske. Det har været sjovt at være med og det skyldes ikke mindst hjælpen fra min fantastiske assistent Emil Rodam. Uden ham var det slet ikke lykkedes! Nu ser jeg frem til at kaste mig over konkurrencen næste år i Lyon hvor der er VM, siger Morten Falk.

Værtslandet Ungarn løb med guldet mens Norge og Sverige fik henholdsvis sølv og bronze.

 

Sådan så Morten og Emils hovedret ud