PT-M Climate Plus fra Winterhalter er verdens første hætteopvaskemaskine med integreret varmepumpe. Maskinen, som er førende på det tyske marked, fungerer som et klimaanlæg, der afgiver kølig og tør luft til køkkenet. På den måde kan man undgå separat ventilation til opvaskemaskinen. 

Som den første producent i verden tilbyder Winterhalter en hætteopvaskemaskine med en yderst effektiv integreret varmepumpe, der udnytter den termiske energi fra maskinen til at opvarme det kolde forsyningsvand.

“Hos Hotri Storkøkken er vi stolte af at kunne introducere et så revolutionært produkt på det danske marked. En meget effektiv og energibesparende opvaskemaskine der forbedrer arbejdsklimaet i storkøkkenet samtidig med, at driftsomkostningerne reduceres væsentligt”, siger Jesper Trier, salgschef i Hotri Storkøkken.

Varmen i køkkenet omdannes til energi

Maskinen genererer damp under vaske-og skyllecyklussen, som varmepumpen suger ind og bruger til at opvarme det kolde forsyningsvand med. Dampens fugt og varme fjernes under denne proces. Den tørre udblæsningsluft, som nu afkøles til ca. 18˚C, afgives tilbage i køkkenet. Dette betyder at der stort set  ingen damp er, når hætten åbnes efter endt vask. Dermed fungerer PT-M Climate Plus også som et klimaanlæg, der sikrer en behagelig temperatur i køkkenet.

“Uden at gå på kompromis med hygiejnen, kan PT-M Climate Plus vaske ved samme temperatur som konventionelle opvaskemaskiner, men bruger over 50 % mindre energi. Derudover reducerer den varmeafgivelsen til køkkenet med op til 75 % sammenlignet med almindelige hætteopvaskemaskiner”, oplyser producenten Winterhalter.

Hotri Storkøkken udstiller PT-M Climate Plus på FOODEXPO i Herning fra 6.-8 marts 2016 –

Hal: L – stand: 9214

~ slut ~

Om Hotri Storkøkken

Hotri strækker sine rødder tilbage til 1830. På dette tidspunkt lå firmaet på Christianshavn og var leverandør af udstyr til Holmens skibe.

I dag forhandler Hotri Storkøkken funktionelle kvalitetsprodukter fra førende producenter i Danmark, Europa og USA til storkøkkener, hospitals- og centralkøkkener, restauranter, barer og kantiner.

Firmaet tilstræber altid at kunne tilbyde de nyeste produkter til konkurrencedygtige priser og yde en god, individuel rådgivning i forbindelse med nye indretninger.

Med udgangspunkt i god ergonomi, høj håndværksmæssig standard og bæredygtighed i leverancerne ønsker Hotri Storkøkken at være kunderne en pålidelig og stabil samarbejdspartner, der er indstillet på at imødekomme kundernes individuelle ønsker og behov.

For ydereligere informationer, kontakt Grace Ceesay-Hansen, Online Marketing og kommunikationskonsulent. Telefon: 36 41 28 00 eller via e-mail: grace@hotri.dk