Hotri Storkøkken støtter danske Morten Falk ved EM i den prestigefyldte gastronomiske konkurrence, Bocuse d’Europe.

Når Morten Falk fra restaurant Kadeau og hans assistent Emil Rodam skal dyste mod deres europæiske kollegaer i Budapest, foregår det med en Convotherm C4 EasyDial ovn leveret af Hotri Storkøkken A/S.

Morten og Emil skal fra nu af og frem til konkurrencen i Budapest den 10. og 11. maj træne i at lave to retter, der skal præsenteres for dommerpanelet. Sløret er allerede nu løftet for, hvilke råvarer de skal arbejde med:

– Fiskeretten skal indeholde kaviar og stør

– Hovedretten skal indeholde kød fra et krondyr

Det er helt op til de to kokke, hvor kreative de skal være i bestræbelserne på at imponere dommerne mest muligt. Det er vigtigt for dem, at de kvalificerer sig blandt de ti bedste for at kunne komme videre til verdensmesterskaberne, Bocuse d’Or, i Lyon i januar 2017.

Med en Convotherm C4 EasyDial ovn og Jeppe Foldager, den sølv-vindende Bocuse d’Or 2013 deltager som coach, er Morten og Emil godt rustede til kokkenes uofficielle EM og VM.

Morten Falk

Morten Falk er født i 1990 og blev udlært som kok i 2010. Morten har, trods sin unge alder, vundet Årets Kok i 2014, arbejdet på Fat Duck i England og nogle af landets bedste restauranter såsom Noma, Geranium, Kong Hans, AOC og Henne Kirkeby Kro.

Morten er godt rustet til EM og VM, ikke mindst fordi han har arbejdet under en hel kongerække af de kokke, der tidligere har forsvaret de danske farver ved Bocuse – Hans Beck Thomsen, brødrene Koch, Rasmus Kofoed og Kenneth Hansen.

Emil Rodam

Den bare 20 årige Emil Rodam er udlært fra den Michelin-belønnede restaurant Studio, der er en del af The Standard i København. Allerede fire måneder efter åbningen fik restauranten sin første Michelin-stjerne. I oktober 2014 blev Studio kåret som den tredjebedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i norden af White Guide Nordic.

Emil Rodam har tidligere været elev på Kokkedal Slot i Hørsholm og før det, var han på Skovshoved Hotel i Charlottenlund.