En professionel foodblender letter det daglige arbejde

I storkøkkenets travle hverdag kan en sikker og effektiv blender løse mange opgaver. Den professionelle foodblender kan for eksempel blende grøntsager, lave humus, lave dressing, knuse is, lave drinks, lave suppe samt hakke, purere og meget andet. At vælge den rigtige foodblender er vigtigt, og en god professionel blender med en kraftig motor kan gøre en stor forskel. Et eksempel på en god foodblender, der kan klare de fleste opgaver i køkkenet, er Expeditor™ HBF600 fra Hamiliton Beach. Blenderen er kendt for en meget præcis kontrol, og den gør derfor en lang række arbejdsopgaver nemmere, hvilket gælder alt lige fra at purere til at hakke. 

Barblender med kraftfuld motor for enestående kvalitet

  • Blenderen har en unik one-touch CHOP-funktion, som giver brugeren maksimal kontrol over konsistensen og kvaliteten af det tilberedte.
  • Det patenterede system af rustfri stålblade kombineret med kandens facon sikrer, at ingen ingredienser i blenderen forbliver uberørte af kniven. Dermed får alt den samme ensartet konsistens, og intet går til spilde.
  • Den kraftige motor er så stærk, at den kan klare selv de mest genstridige ingredienser på kortest mulig tid. Dermed sparer blenderen arbejdstid, og der er ingen grænser for, hvilke type ingredienser den kan blende.
  • Expeditor™ HBF600 foodblender er velegnet, når der skal hakkes, og det kræver kun ét enkelt tryk på knappen at sætte blenderen i gang og stoppe den igen.
  • Kniven er designet, så den har 4 skarpe skæreflader, der hurtigt skærer sig gennem ingredienserne, uanset om du blender, formaler, hakker eller purerer. Bladet er i rustfrit stål, hvilket forlænger levetiden og letter rengøringen.
  • Den store kande kan stables, og når du har flere af dem, øger du kapaciteten sammenlignet med andre blendere.
  • Fås i 2 størrelser – 1,8 liter og 4 liter. Kommer som standard med kande af polykarbonat med mulighed for tilkøb af stålkande.
  • Kanden er velegnet til både varme og kolde fødevarer.
  • Det indbyggede sikkerhedssystem sikrer, at blenderens motor ikke kan starte, hvis kanden ikke er sat korrekt i motorenheden.

HOTRI blendere fra Hamilton Beach

HOTRIs store sortiment af professionelle blendere fra Hamilton Beach er en bred vifte af blendere til alle formål. Vi kan derfor imødekomme de behov, som de fleste storkøkkener, cafeer og barer har. Kontakt os gerne, så vi kan hjælpe vi dig med at finde den helt rigtige blender.