Retigo bringer en ny generation af kombidampovne ind på markedet. I ni år har Retigo Vision ovnene været en succes inden for professionel madlavning, og efter ni års innovation er en ny kommet til. Den ligner den klassiske Retigo Vision ovn og findes som den forrige i to modeller, Blue Vision og Orange Vision, og i seks forskellige størrelser. Men den er alligevel anderledes: Det er den mest økonomiske, den mest grønne og den mest intelligente ovn til storkøkken, der endnu er set.

Den mest økonomiske ovn

Retigo Vision ovnen har et lavere energiforbrug end andre ovne på markedet og er derfor mere økonomisk. En 5 cm tyk isolering omkring ovnrummet og et tredobbelt glaslag på ovnlågen gør, at ovnen varmer lynhurtigt op og bruger minimal energi, mens den arbejder. På længere sigt er Retigo Vision kombidampovn en stor besparelse på elregningen.

Den grønneste ovn

En integreret varmeveksler gør, at varmen fra spildedamp bliver udnyttet, og det reducerer energi- og elforbruget. Dertil kommer et unikt spildevandssystem, som markant minimerer ovnens vandforbrug ved nedkøling af spildedamp. Det minimerede forbrug af både el og vand gør Retigo Vision dampovnen til både den økonomiske, den grønne og den miljørigtige ovn!

Den mest intelligente ovn

Retigo Vision er en professionel ovn til den professionelle kok, som vil give maden den ekstra kærlighed, den fortjener. Ovnen er både pålidelig, intelligent og sikker at bruge. Følgende funktioner gør madlavningen både nemmere, sjovere og bedre:

  • Vision Perfect Cooking: Alle teknologiske muligheder i én ovn giver perfekte resultater. Maden får den perfekte farve, bliver mørt og sprødt efter behov og med minimalt fedtindhold
  • My Vision Controls: Det gode og simple display reagerer lynhurtigt og gør det nemt at indstille ovnen efter dine behov
  • Vision Design: Designet gør det nemt og behageligt at lave mad, mindsker risikoen for forbrænding og sikrer god hygiejne

Alle disse funktioner giver mindre stress i køkkenet – og mere tid til at gøre de spisende glade.

 

Mere end en ovn

Retigo Vision er mere end bare en ovn. Den leverer enestående madresultater og gør madlavningen lidt sjovere. Samtidig har den alle de egenskaber, et professionelt køkken skal bruge for at lave et unikt måltid. Om du skal bruge en ovn til institution, en ovn til restaurant eller en ovn til catering, er Retigo Vision den optimale, professionelle kombidampovn, som skåner både budgettet og miljøet!

Klik her for at se de nye ovne