DET UNIKKE KONCEPT – TRENDS OG FUNKTION

Hotri leverer funktionelle og energibesparende køkkenløsninger til caféer, barer og restauranter.

Vi har det rette udstyr
Barer, restauranter og caféer er ligeså forskelligt indrettede, som fantasien byder. Men visse behov går igen. Hotri er i forreste linje med direkte import af blendere fra Hamilton Beach, isterningmaskiner med selvrens fra Manitowoc, energibesparende køleskabe fra Gram, vand- og energibesparende opvaskere fra Colged samt produktion af rustfrie stålborde mm. tilpasset dine behov.

Rutiner og kvadratmetre
Køkkenet skal tage sig attraktivt ud, men samtidig understøtte personalets arbejdsrutiner. På de trange kvadratmetre må intet være overladt til tilfældighederne. Hotris rådgivende konsulenter har erfaring i at kortlægge arbejdsflow og sikre hensigtsmæssige arbejdsforhold under stram hensyntagen til stedets koncept og indretning. Vi er i oplevelsesindustrien hér, og inventar og køkken skal på én gang fungere og opfylde regler og behov – men samtidig fremtræde som en overbevisende helhed, der oser af værdi og image.

Kæderestauranter vælger Hotri
Vi leverer i dag til de fleste kæderestauranter så som Burger King, McDonald’s, Sunset Boulevard, Jensens Bøfhus – og en lang række øvrige restauranter, café- og barmiljøer. Med Hotri i ryggen har restaurations-miljøet adgang til højeste produktkvalitet kombineret med 10 års erfaring i afkodning af trends med deraf følgende konceptudvikling. Hotri fører de fleste standardiserede mærkevarer såsom Cambro, Hamilton Beach, Manitowoc, Hatco, Cooper-Atkins m.fl., der efterspørges af danske og udenlandske kæderestauranter.

Byens bedste barudstyr

Barartikler af høj og specialiseret standard har gennem de seneste 10 år sat Hotri på landkortet, ved indretning af cafeer og barer. En række af Hotris topmodeller inden for blendere, ismaskiner, isknusere, juicepressere, barkøleskabe der opfylder kravene til såvel funktionalitet som ”appearance”, har markeret sig i markedet og er blevet en succes i rigtig mange barer og cafeer.